desember 2010

Huset pyntet til vår første felles julefeiring!

I år skal vi feire jul sammen for aller første gang, og feiringen foregår hjemme hos oss. Vi fant ut at det var enklest slik siden vi har en småttis som skal legge seg tidlig, så slipper vi å dra han opp av senga på kvelden når vi skal dra.

Nå er huset pyntet til jul, og treet er på plass. De aller fleste gavene har kommet under treet også, selv om jeg er ørlite skeptisk på hvordan det blir i morgen når Sondre våkner og skal krype rundt i stua
Gutterommet til veslemann

Jeg har gjort om litt på rommet til veslegutt, og fått opp Ole Brum-stickersene som jeg har hatt liggende siden vi flyttet inn.

Veldig fornøyd med resultatet

Over senga skal jeg få opp bokstaver med navn på, må bare få malt de først. De skal males i samme blåfarge som kneveggen

Er spesielt fornøyd med tallerkenhylla som fungerer som bokhylle for barnebøkene
Vi har også ryddet på rotrommet og kastet mye. Nå er det bare julepynten og barneting igjen der inne. Julepynten skal vi ha på lager hos foreldrene våre når jula er over, og barnesakene må bare få stå til vi blir foreldre igjen i begynnelsen av mai :) Rommet må males rosa etterhvert, men det tror jeg vi venter med til sommeren

Det snør!

Vi fikk vist hentet hjem traktoren i grevens tid. I går brøytet vi 10 cm snø. Nå er det minst 10 nye cm utenfor her! Det har snødd i hele dag, og utsikten min er ikke mye å skryte av i dette været! Vi har hatt 2 besøk i dag som ikke turte kjøre ned til huset!

Gjenvinning
Å ha så stor plass på kjøkkenet har åpnet øynene mine for gjenvinning/resirkulering!

I skuffen under vasken har vi et bøtte for restavfall, ei for plast og ei for glass/metall. I skapet ved siden av har jeg en stor beholder til papir.

Jeg er bitt av basillen, og synes spesielt plast er morsom å sortere vekk. Har holdt på i et par uker nå, og er mildt sagt overrasket over hvor mye plast vi kaster. Tidligere sorterte vi kun papir.

Nå som vi har baby i hus har vi også mye glass som skal kastes. Vi sparer masse plass i restavfallsdunken ved å vaske glassene og dra til avfallsstasjonen i kommunen. Tommy håper at vi skal få til å gå tilbake til liten restavfallsdunk med tiden, men jeg har mine tvil om at det lar seg gjøre med et bleiebarn i hus og et til på vei. Morsomt er det uansett, og nyttig!

Leker til far

Se hva vi fikk levert på døra!Tommy har vært bortreist denne uken, men jeg tipper den havner på veggen i løpet av dagen i dag nå som han er hjemme igjen

hits