desember 2009

Avretting av underlag for ringmur

I helgen er underlaget til ringmuren rettet av.  Stor takk til de som har vært i sving hele helgen og hjulpet til! Uten den gode hjelpen fra dere hadde vi aldri kommet så langt som vi har kommet nå!

Ringmurselementene er bestilt og kommer til neste helg.

Nå kan vi også se hvor huset skal være på tomta. Ringmuren skal stå på forhøyningen.Ferdig med sprengning

Da er en hektisk helg over og vi er ferdig med sprengningsarbeidet . Søndag fikk vi også lagt utover sprengningsmassen. Nå ser det mer ut som en tomt det går an å bygge hus på!

Her er et bilde tatt fra andre siden. Her kan dere se at det er ny vei på gang. Den gamle er fremdeles synlig ved Rhododenron som står ensom igjen. Nedenfor der igjen gjenstår det noe fylling av masse.

 

Fredag 04.12.2009 - sprenging på tomt - DAG 1

Da er dag 1 (av 2) med sprenging på tomta overstått! Det er nå det begynner å bli artig fremover!

aa
Det ble fyrt av 2 salver i løpet av fredagen. Etterpå planerte tommy noe av massene utover. Til venstre på bildet nedenfor kan dere se bergveggen med røde rør i. Der skal de sprenge mer i dag!
bb

I dag skal de sprenge 3 salver. I morgen går med på å planere tomta (legge sprengningsmassen utover).

Tommy reiser bort mandag og blir borte til fredag kveld. På den tiden håper vi å få levert ringmurselementer slik at vi kan begynne arbeidet med grunnmuren neste helg.

Siste dag med borring

I dag borres de siste hullene! Det er mye masse som skal sprenges ut, og det har derfor vært veldig mange sene kvelder på gutta som har jobbet med dette.

I morgen torsdag får Tommy seg en etterlengtet frikveld, før det bærer løs med sprengning fredag morgen. Det skal kun sprenges mens det er dagslys, og vi har beregnet 2 dager på dette.

Det er nå det blir spennende fremover! Kommer tilbake med nye bilder så snart vi har fått sprengt litt!

hits