oktober 2012

Huset vårt

Bildet ble tatt i sommer, men gresset hadde allerede rukket å vokse ut etter legging av kantsteinSnart står garasje for tur! Og forhåpentligvis etterhvert både belegningsstein og asfalt

Endelig skyvedørsgarderobe (i skråtak)

Jeg har ønsket meg det leeenge, og fikk invilget "søknad" om skyvedørsgarderobe på vårt soverom i april. Så var det bare å vente på maxbotilbudet som kommer hver høst. Gratis innredning til samme pris som det skyvedørene koster.

Garderoben er montert i skråtak, men det var ingen sak. Vi fikk hjelp på maxbo til å skråskjære ei fjøl på maxbo . Fjøla ble skråskjært i samme grad som skråtaket, og dermed ble det mulig å montere taklisten i fjøla som ble skrudd fast i taket.

Jeg er storfornøyd! Nå¨har vi plutselig et hav av oppbevaring!

 

Denne kommoden sto på soverommet vårt før , og var brukt til å oppbevare mine klær. Er veldig glad i kommoden, som er av typen MALM fra IKEA med glassplate på toppen. Den kommoden som sto her før var sliten og klar for utskifting, og jeg har egentlig aldri vært spesielt glad i den. Den får midlertidig opphold på "roterommet" som jeg gleder meg til å gjøre om til skikkelig gjesterom når vi har bygget garasje. Det blir ikke lenge til forresten! Er under planlegging og jeg gleder meg som en unge til stor garasje med hems.Rommet til storebror har også fått seg et "løft". Vi har kjøpt stor seng med skuffer under til oppbevaring. Legg også merke til stickersen med navn over senga. Den fikk jeg opp i dag, og han elsket den!


Barnerommene skal også få besøk av bestefarsnekkeren snart, vi må se å få bygget ut kneveggene snart for bedre utnyttelse av rommene som i dag har lave knevegger på 69 cm.

hits