oktober 2011

Godmorgon badeinnredning

Dette er ikke mitt bad, men jeg har fått tillatelse til å poste bilder siden det er flere av leserne mine som har funnet frem til bloggen ved å søke på Godmorgon (Badeinnredning fra IKEA)

Da jeg vurderte å kjøpe Godmorgon selv lette jeg på internett etter bilder av badeinnredningen i bruk hjemme hos folk, men det eneste jeg kunne finne var katalogbilder (og ganske dårlige i tillegg) Hadde jeg hatt tilgang på bedre bilder hadde jeg helt sikkert bestilt annen servant enn den vi har, og da skulle jeg hatt denne:


GODMORGON 100 cm servantskap med Odensvik servant (denne er mye dypere enn Bråviken som vi har på begge våre bad, en stor fordel!)og 2 stk GODMORGON høyskap. Alt i hvit høyglans. Speilet er også Godmorgon (100 cm)


Springen heter Grohe Concetto og på veggene er det Fibo Trespo. Et sånnt bad kunne jeg godt hatt!

Jenterom med STUVA

Fikk endelig knipset noen bilder av det ROOOOSA jenterommet med rosa STUVA-møbler fra IKEA

Har ikke helt bestemt meg for hvordan jeg vil ha alt enda, så hverken bildet eller tallerkenhylla er hengdt opp. Og så drømmer jeg om hvit sommerfugl-sticker på den største rosa veggen for å bryte opp litt i alt det rosa (har 2 hvite og 2 rosa vegger)


Har også handlet bokstavet i rosa til å henge på dørenOg en stund til har mamma  en egen krok på rommet til veslejenta som straks fyller 5 mndDen rosa blomsterlampen er fra IKEA. Det samme gjelder sprinkelsengen og alle møblene.

Lystette gardiner til barnerommet!

Kjempeviktig! Kjøpte disse lystette gardinene med cars på på Princess. De kostet flesk, men med en liten friskas som likte å starte dagen før klokken 7 syntes jeg det var verdt forsøket. Lurer på om de kostet 349,- per lengde.

Dagen etter gardinkjøpet fant jeg akkurat like gardiner , lystette med cars i tilbudsbladet til jysk til den nette pris av 160,- .. litt surt :P

Møblene dere ser er fra serien STUVA (blå)  kjøpt på IKEA. Elsker serien og har den i rosa på jenterommet og skal handle en "seksjon" til som han skal ha klær i etterhvert. (som om man har muligheten til å fly til trondheim på IKEA med 2 små) :P


Benk i gangen!

Har hatt den i godt over 1 mnd allerede, men glemt å vise den frem (tror jeg? ammetåke?)

Elsker elsker elsker den! Benken er en Bosse sittebenk fra bohus og passet perfekt mellom veggen og garderoben. Har vært på utkikk etter en passende entrebenk i lange tider, og denne kom jeg over ved en ren tilfeldighet .


Bildet er tatt i dårlig lys sent på kvelden, og det er fingermerker på speilet! Garderoben og gulvmatten er begge fra IKEA (Pax med malm dører) , knaggrekken er fra Skeidar . Den selger de i hvit også, har akkurat kjøpt til å ha bak døren på vaskerommet til å henge arbeidstøy på

Kristiansund en fin høstkveldhits