oktober 2010

Dørskiltet vårt

Endelig! Noen ganger når man handler på nett tar det laaaaaaaang tid! Denne gangen tok det en måned, men det ble sendt dagen etter at jeg etterlyste det. Nesten så jeg mistenker at jeg ble glemt.

Men det er da fint?

Vi skal ha nytt dørskilt i 2012, derfor står det kun fornavn og vi har utelatt minstemann i familien sitt navn siden det kommer flere små etterhvert :)
Vi er her...enda!

Joda, vi er her vi! Neida, vi har ikke fått flytte inn enda.. Så vet dere det!

 

For et år siden så tomta slik utI dag ligger huset på ca samme høyde som taket på det røde skuret. Rart hvor mye som har skjedd på et år, samtidig som det har tatt MYE lengre tid enn vi noensinne kunne forestilt oss. Vi skulle vært inne før 17. mai og jeg syntes det var mer enn sent nok, med tanke på at vi fikk en sønn i Mars.

 

 

Garderobeskap på vaskerommet

Vi var på Ikea for en god stund siden, og da vi kom hjem var jeg så lite lysten på å skru sammen nok et garderobeskap at det har fått ligget i eska si i gangen helt til i dag!

Nå er det kommet opp og det var utrolig godt å få eskene vekk fra gulvet i gangen.

Garderobeskapet skal stå på vaskerommet. Lagrinsgsplass får vi aldri nok av, og det skal masse bleier inn i skapet! (og andre ting såklart) Vi er trofaste Kiwikunder og nyter godt av bleiekrigenVed siden av garderobeskapet skal det komme kroker som Tommy kan henge arbeidstøyet sitt på!

I morgen skal vi i huset for å rydde på "roterommet". Der har vi mellomlagret alt som skal inn i forskjellige skuffer og skap rundt omkring i huset. Rommet skal bli barnerom til Minstemann sin lillebror eller lillesøster

Badet i 1.etasje

Har ikke vist frem badet i 1.etasje etter at vi fikk opp lyset over speilet. Her er det :)
Dagen vi har ventet på! (eller IKKE..)

Vi var egentlig lovet at saken vår skulle bli ferdigbehandlet slik at vi kunne søke om brukstillatelse for 5 (!!!) uker siden. Så dukket det opp noe.Og deretter en ferie, og deretter noe mer. Så gikk ukene og dagene uten at vi hørte noe.

I  dag var vi lovet at det skulle være ferdig, og vi hadde nesten gledet oss (klok av skade , bare nesten!!)

Så har det igjen dukket opp noe, og vi har en ny dag å forholde oss til. Tirsdag i neste uke. Denne gangen skal vi ikke nesten glede oss engang. Vi dropper det, og forbereder oss på å feire jul på 40 kvadratmeter og så må vi vurdere om vi skal dra i huset og flytte ting tilbake til hybelen..

Det er nå 18 (!!!!!!!!) uker siden det ble gitt ordre om at saken vår skulle behandles på ny.

Vi har pynta huset!

Vi har nå gardiner i hele stua, og jeg er fremdeles knallfornøyd. Utstikket/karnappet var en liten utfordring men jeg synes det ble riktig så bra.Jeg har fjernet det uhyrlig stygge sofabordet vårt, så får puffen stå der til vi får bordet vi har bestilt og som kommer i uke 48. Noen sofaputer og et pledd og vips så fikk jeg lyst å sette meg i sofaen og bli sittende! Har også hengt opp persienner i 2  av vinduene på stua og ble riktig så fornøyd. Må kjøpe flere!Har fått på trekket på dobbeltsengen og hengt opp rullegardina. Nå fikk jeg lyst å handle sengetøy og re opp senga! Blir råglad for tips om hva slags farger vi skal ha på dyne- og -putetrekk!
Og så må jeg vise frem lekegrinda minstemann har fått av besteforeldrene sine! Han gleder seg masse til å ta dne i bruk når vi får flyttet inn!!Ønsker alle en riktig god helg!

Mer stash!

I dag hentet jeg resten av gardinene mine og gleder meg masse til å henge de opp.

Kjøpte også 2 putetrekk til sofaputer i samme lillafarge som gardinene, og ei sofapute i grått og lilla. Fant også et godt og varmt pledd som var lilla på ene siden og grått på andre som fikk bli med meg hjem i dag.

Etter å ha vært avholden fra å shoppe stash i et helt år (!!!!) er det deilig å endelig slippe visakortet fri på interiørbutikker!

Kjøpte også resten av gardinstengene som skal til for å henge opp gardiner i utbygget. 1 stor og 3 lange må til, og vi må sage de. Kan bli spennende. Mannfolkjobb!

Har hengt opp halvparten av gardinene i stua!

Og jeg er i ekstase!

Jeg har lett lenge! Overalt! Fant drømmegardinene på bohus. De hadde samme gardin på skeidar, men de kunne ikke skaffe i fargen "lavendel" som jeg ville ha. Bohus kunne!

Når jeg leverte tilbake en gardinlengde på Skeidar i dag ble jeg veldig glad for at jeg ikke handlet de 16 lengdene jeg skal ha i stua der. Makan til dårlig service.

Men! Her er gardinene mine! Nå ser det ut som det kan bo noen her! På bordet ligger en løper fra PrincessDe ringte fra bohus i dag også! De 8 lengdene jeg bestilte i går kom i dag! Nå gleder jeg meg til å dra på bohus igjen i morgen, da skal jeg se på mere stash også, og handle pynteting som jeg egentlig hadde tenkt å handle på skeidar i dag, før jeg ble dritsur

Vært og handlet til huset!

I dag har vi hatt litt fremgang i saken vår, så jeg feiret med å endelig ha ork til å handle inn pynt til huset.

Og så fant jeg endelig drømmegardinene! På butikken hadde de 8 lengder, og jeg skal ha 16. De 8 jeg mangler får jeg på fredag! Gleder meg til å pynte huset i helga! Med gardiner , duker og pynt går det fra å være bare et hus til å ligne mer på et hjem.

Gardinene jeg kjøpte heter Life og fås kjøpt på bohus! Denne fargen gjorde seg veldig godt til den lys grå tapeten vi har i stua!
Og så har jeg endelig funnet sofabord! Det var 7 ukers bestillingstid på bordet, men pyttsann! Fint blir det! Det er i samme stil som spisestua og i oljet eik. Det beste er at størrelsen passer perfekt til sofaen , som har vært vrien å finne bord til. 60*100 cm.

 

 

Traktor og utelamper

I helga fikk vi oss traktor! Det er en ekte veteran og jeg elsker den! Vi har ikke funnet noe navn til han enda. Det blir kjekt å ha egen traktor til å brøyte snø fra veien vår. Kjekt å slippe å være avhengi av andre, det er det verste vi vet!Og ENDELIG kom elektrikeren og ordnet med utelampene! Er kjempefornøyd med resultatet! JEG valgte de ut, og det var ikke bare-bare fordi det var viktig at sokkelen var på 9 cm eller mindre for å få den til å passe mellom bordkledningen

 

Utelamper foran huset (3 stk)Og på baksiden (2 stk)
hits