august 2011

Husbilde etter malt vindu i 2.etasje og "møne"Hjemmelagde blomsteroppsatser!

Vi skal ha dåp i helgen! Selskapet skal vi ha her hjemme. Jeg skal rydde, vaske, pynte, lage blomsteroppsatser, bake og lage snitter, så her er det bare å sette igang!

Ferdig med blomstene, og det var mye morsommere enn jeg hadde trodd. For den nette sum av 350 kroner fikk jeg disse 3 oppsatsene.Billig med tanke på at jeg i fjor fikk en slik liten en som jeg ikke var fornøyd med engang for 250 kroner i fjor

 


Ryddemani!

Jeg har ryddemani for tiden! Det er skikkelig skikkelig gøy å kvitte seg med ting man ikke har bruk for! Så den siste tiden har jeg lett frem ting som er ubrukelige for meg, men som allikevel er fine og kan komme til nytte for Andre. Og så har jeg solgt ting som har vært fine til Sondre men som er for guttete til at Elise kan bruke det, og kjøpt noe som passer mer til Elise. Morro!

Og så er det enkelte ting man bare kan kvitte seg med fordi man rett og slett ikke trenger det mer. Jeg har hatt en eske full av hundeklær. Ja.. klær.. til hunder. Alt er ubrukt, bare prøvd på, så jeg la det ut på billigsalg og fikk respons med en gang.

Målet med all ryddingen er å utrydde roterommet mitt! Det skal jeg klare, men før den tid kommer skal jeg ha meg Elfa skyvedørsgarderobe på soveromemmet mitt <3

Og så ble vi helt uventet ferdig med å beise verandagulvet i dag. DET var gøy det, og i god tid før dåpen som skal være på søndag!


Rosa rom til lillesøster

Har brukt et par kvelder på å skru sammen de nye STUVA - møblene fra IKEA , og gjett om jeg er fornøyd!

Rommet malte jeg rosa tidlig i år med tanke på akkurat disse møblene.Og har en hvit tallerkenhylle som er akkurat like bred som benken, den blir fin å henge over. Har ikke bestemt meg for nøyaktig plassering av møblene enda, men det blir nok endret på i forhold til slik det står nåStuva!

Jeg elsker barneromsmøblene i serien "STUVA" fra IKEA!

I helgen kommer Elise sine!Gleder meg til å få et skap å henge opp kjolene hennes i. Har kjøpt de to delene dere ser på bildet her, og en del til. Sondre har møbler fra samme serie, i blått

Barnas hus

Ikke så veldig husrelatert men!

Barnas hus åpnet butikk her i Kristiansund på tirsdag! Stor stas og jeg har gledet meg siden jeg fikk vite om det i vinter! (små barn - store gleder?)

Møtte opp 06:10 på åpningsdagen og ble nr 6 i køen! Dermed ble jeg en av 50 som fikk halv pris på en valgfri vare i butikken , og jeg sparte 1700 kroner på bilstolen som jeg kjøpte. Britax Multitech til å ha i bilen til Tommy nå mens jeg er i permisjon, til dager der han får lyst å levere Sondre i barnehagen. (Sondre skal ha 50% plass i barnehage fra høsten av) Siden Sondre har blitt en "syvsover" og sover til lenge etter at arbeidsdagen til Tommy er begynt regner jeg med at den ikke blir brukt så mye med det første, men vi har uansett en bilstol til når Elise skal bytte ut babysetet sitt. Da tar hun over Sondre sitt Besfe Izi kid og Sondre bruker Multitechen siden han er en stor gutt som vokser fort og vil bikke 18 kg før han fyller 4 år. Jeg er nemlig voldsomt opptatt av bilsikring, og vil ha begge ungene sikret bakovervendt (eller rett vei som jeg kaller det) så lenge som mulig) Multitech går til 25 kg, så det burde holde i massevis. JEG var 25 kg da jeg var 9 år gammel :P

Jeg var tilbake på barnas hs senere på kvelden også, og sto atter en gang i kø. 45 minutter i kø for å sikre meg en Stokke Tripptrapp til 999,- , i lilla. Det ble en lang dag, men den morsomste jeg har hatt på lenge! Endelig en butikk som har alt man trenger av utstyr til baby og småbarn!

Barnas hus fikk besøk av meg på onsdag også. Og vi har vært der igjen i dag! I går plukket jeg med meg støvler til Sondre og bodyer til Elise som allerede bruker størrelse 68, og i dag kjøpte jeg fleece og Reima vinterdress som de endelig hadde fått inn! 

Er desverre ikke noe husrelatert å blogge om i dag, vi sådde gressfrø for noen dager siden men jeg er redd det ikke er den helt store fremgangen der enda! Over helgen håper jeg på å kunne vise frem nye møbler på rommet til Elise, siden foreldrene mine er på tur og har vært så greie å ta med seg handlelite på IKEA for meg (igjen!) <3

Plena!

Håper på grønn plen i høst!Styggtravelt!

Vi har hatt noen styggtravle dager! Tommy begynte på jobb igjen på mandag, jeg har vært hjemme med ungene fra 7-18:30, og etter middag og leggetid kl 19:00 har vi jobbet med uteområdet. Jeg satte meg som mål å få malt ferdig rekkverket på verandaen nede til barndåpen 21. august, og med god hjelp fra to snille Jan-er  ble vi ferdige i går!

Gjenstår noe småspikkeri , og Tommy har ikke malt rundt vinduene oppe på denne siden enda, men det blir!


Han har nemlig vært travelt opptatt med plena etter jobb på kveldstid! Mandag fikk vi tilkjørt 2 lass med fin plenjord, i løpet av tirsdag var den ferdig raket utover, og på onsdag ble den gjødslet. Jeg gleder meg som en liten unge til å få grønn plen med hekk rundt!

hits