juli 2012

Kantstein i innkjørsel

Vi har kommet litt igang igjen og denne gang ble det legging av kantstein rundt eksisterende plen, pluss at vi har "laget" en ny plen på andre siden av huset. Jeg er såååå fornøyd, og Tommy kom på gli han og etterhvert. Plen er jo så mye penere enn grus, og grus har vi nok av!

Måtte fylle på med jord og så i på nytt langs kantene pga høydeforskjell! Med det været vi har for tiden blir det grønnt fint nytt gress på null komma niks :P På innkjørselsiden planlegger vist Tommy belegningsstein, men det blir iallefall ikke i år , så i mellomtiden blir det vanlig grus her

Jeg fikk trumfa igjennom å avslutte slik, mens Tommy ville at det skulle avslutte helt ved hjørnet lengst borte. Vi ble veldig fornøyd med MIN løsning.

Og siste trumfen for denne gang, den fine lille (snart) plensnutten min! Med kantstein her ble det mer naturlig avgrenset parkeringsplass for gjester. Der det nå ligger jord pleide vi å parkere arbeidsbilen. Nå kan det godt hende det blir fast plass for dissestativ etterhvert som plena får etablert seg.

 

Hva skal vi finne på nå-a? Vi har da noen prosjekter i skjorteermet! Kan jo ikke risikere å bli arbeidsledig (ikke det at det er noen fare for det med det første! Yngstejenta er nå 14 mnd, eldstemann er 28 mnd og dagene er fyllt av latter, glede og innimellom litt trass. Vi har ikke ferie sammen i år fordi det klaffet dårlig med permisjon og barnehagestart i siste halvdel av August, men har allerede bestemt oss for å reise hele familien til sydenland neste sommer)

hits