juni 2011

Stash!

Ny lampe på skjenken! Ved siden av den hvite sparegrisen med vinger har jeg fått tak i en sort sparegris med krone. Barna må jo ha en sparegris hver!Har også for en god stund siden kjøpt bokstaver som står på skjenken i gangen.

Wall stickers til gjestebadet og badet! Elsker disse! Kjøpte også et med "velkommen til vårt hjem på" som jeg måtte rive av igjen fordi det ble skjevt.
Og tavla mi! Elsker denne! Den kommer fra "låvebutikken" ikke langt unna her jeg bor, en liten butikk stappende full av små skatterVi har bestilt oss vitrineskap også, i samme serie som skjenken i øverste bilde. Gleder meg til den kommer! Da må jeg nok ut på shopping igjen, og aller helst på låvebutikken for å se om jeg finner noe fint å pynte i glass-skapet med! 

 

 

 

Rommet til storebror

Om interiør når man har små barn

 

Jeg er ingen interørblogger! Jeg er ikke opptatt av interiør heller. Jeg bryr meg ikke så hardt om sofaen min er trendy, eller om pynten på hylla er "in". Stua vår bærer hverken preg av den ene eller andre trenden - men den bærer preg av at vi har små barn!

Leker på gulvet!I "utstikket" står Leandervugga hvor lillemor sover på dagtid. Her er også saccosekken mams sitter i når hun skal få lillemor til å sovne


Og ved sofaen står lekegrinda som har vært helt uvurderlig denne gang!

I sofaen ligger ammeputa og slenger. Det blir liksom aldri helt ryddig om dagen!Og her er prinsessa som sover i vuggen!

Endelig et møbel på stua!

Det har vært VELDIG tomt på stua, men forrige helg fikk jeg endelig ut fingeren og skaffet meg en skjenk. Det er en "gant" i oljet Eik fra Skeidar, og jeg liker den kjempegodt, MEN jeg tror jeg må finne en annen plass til den enn bak spisestuen, for spisestua vår er veldig stor, og skjenken forsvinner litt bak der. Så jeg er på leting etter et større vitrineskap jeg kan svi av skattepenger på. Da vet jeg nøyaktig hvor skjenken skal få stå, men det tar vi senere!


Se bare som den "forsvinner" bak spisestua!Og så må jeg vise frem søteste sparegrisen som har fått plass på skjenken. Den fant jeg (eller.. mamma fant den, og jeg herma) på kremmerhuset!

Liker sommerutsikta!

 Litt natur, litt by, og litt industri. Hva hadde egentlig byen vår vært hvis det ikke var for industri og oljen?

Ferdigattest

Vi fikk jo "midlertidig brukstillatelse" i November, men nå er søknad om ferdigattest behandlet og godkjent! (Nå og nå, vi har hatt den en stund, men jeg har ikke hatt tid til å blogge)

12. mai ble vi tobarnsforeldre, og Sondre ble storebror til ei lita jente som skal hete Elise. Elise er oppkalt etter min mormor AnneLise.Elise veide 4520 gram og var 54 cm lang.Nå er Elise straks 5 uker gammel, og storebror Sondre er 15 måneder. Vi koser oss hjemme, drar i åpen barnehage, mater fuglene i vanndammen og besøker familie og venner. Med sommerenen rett rundt hjørnet har vi en fantastisk tid foran oss. Ferien skal brukes til å ordne uteområdet vårt og male ferdig huset. 

hits