juni 2010

Innvendig arbeid

På torsdag i forrige uke begynte vi med det innvendige arbeidet. Siden da har vi delt av alle rom, og isolert tak i både 1. og 2.etasje.


Badet i 2.etasje. Dusjen kommer i venstre hjørne, hjørnebadekar i venstre hjørne.Dette skal bli soverommet til lille Sondre. Alle 3 soverommene ser akkurat like ut.


Dette er den delen av loftstua som ikke har utsikt. Trappa kommer opp nede i venstre hjørne. Den andre delen av loftstua fikk jeg ikke lov å ta bilde av, for der var det ikke ryddet :P


1. etasje! Bildet er tatt i stua. Rett frem blir der spisestuen skal stå. Døren leder ut til der vi har sol på formiddagen. Døra er på kjøkkenet


Andre delen av stua. Her blir sofa/tv krok


Pipe!

I dag fikk vi pipe!

Nå venter vi på å få ventilasjonsanlegget og byggevarene til det innvendige arbeidet slik at vi kan starte for fullt. I mellomtiden har vi begynt å dele av rommene.

Sekvensbilder i rekkefølge!
Bildene er tatt mellom 15. Mai og 20. Juni.
21. Juni ble de siste dørene satt inn og snekkerne fullførte det utvendige arbeidet. 22. Juni satte vi i gang med det innvendige arbeidet! Nye bilder kommer i morgen!

Stillas fjernet

Lørdag ble stillaset fjernet. Alle vinduene er på plass , og verandadøren til verandaen i 2.etasje er satt inn. Vi har malt 2 strøk i 2.etasje mens vi venter på å få slippe til på det innvendige arbeidet. Staffasjen (rundt vinduene) er enda ikke malt. Skal males med fargen eggehvit.
Og slik ser huset ut på andre siden

Takstein og vinduer

Vi har fått takstein. Alle vinduene bortsett fra ett er på plass. Vi har malt ett strøk maling på hele 2.etasje, og er halvferdig med andrestrøket. Målet vårt er å rekke å male hele 2.etasjen med 2 strøk før stillasen forsvinner.Arbeidsdag 12

Taket var tett fredag 4. Juni , dette feiret vi med flagg, kake og brennevin til snekkerne!


Siden da har vi ikke tatt bilder. Vi har vært opptatt med dåp  og tur til trøndelag i tiden som har gått siden siste oppdatering.
I går begynte vi med malingsarbeid utvendig, og det er blit satt inn noen vinduer, samt at takrennene er på plass. Vi ønsker å benytte oss av stillaset til å male i høydene, men i dag har det regnet .

Fargen vi har valgt er demihvit. Staffasjer males med eggehvit.

Arbeidsdag 11


Nå er taket tett!

Arbeidsdag 9
hits