mai 2011

Avisklipp!

Vi er i avisen igjen! Det har vært mange små notiser i lokalavisen gjennom de 1,5 årene vi har hatt med klager. I fjor sommer var det også et tosidig oppslag om klagesaken etter at nabo kontaktet avisen. Derfor var det gledelig å se i dag at de også har satt inn en notis om at klagesaken er avgjort i vår favør!

Kveldsutsikt

Kan ikke klage på utsikten! Nå har vi sol til klokken 22 om kvelden!

Pynt ute

Nå som vi endelig har fått avjørelse på sise naboklage og kan puste lettet ut fordi vi slipper å flytte huset 20 meter (lol) tok jeg sjangsen på å pynte opp litt utenfor.

Potte med Thuja. Elsker blomster og vår!Nå venter vi på behandling av søknaden om å fylle ut resten av tomta slik at vi kan få anlagt plen og hage! Gjett om jeg gleder meg til å få litt grønnt rundt husveggene her, istedet for all steinen! 

En kjempestor dag!

Ord kan ikke beskrive, vi har fått  den endelige "dommen". Etter 1,5 år med utallige klager på alt og ingenting har vi i dag fått vedtaket som på ALLE PUNKTER gir oss medhold. Vedtaket er endelig og kan ikke påklages, så nå er det over! 

Jeg hadde ikke trodd at dette skulle skje FØR jeg rakk å bli tobarnsmor, men jaggu blir man ikke positivt overrasket innimellom. Nevnte jeg at jeg har termin i morgen? :)

hits