februar 2011

Malt barnerom

Vi har malt roooooosa jenterom! Veldig Veldig Veldig rosa!

 

Egentlig bare tåpelig å male før hun er født, for hun skal jo uansett bo på vårt soverom de første månedene, men morsomt å ha noe å fylle ventetiden med, og jeg regner heller ikke med at det blir så mye tid til overs med 2 små i hus - så da fikk jeg det bare overstått

 

Mens mor jobbet inne har far jobbet ute. Nå har vi vel ved til hele neste vinter?Vi har også skaffet materialer til å starte med veranda/markterasse, men venter til det er litt mildere ute før vi begynner.

Forelska i titteboksen!

Tommy var i Trøndelag i uka som gikk, og med seg hjem hadde han med seg seng til jenta vi venter fra IKEA, noen rammer som jeg gleder meg til å fylle med bilder og DENNE fra kremmerhuset!


Det er en "titteboks" som jeg har lagt inn noen få sort/hvitt "antikke" bilder i. Fikk ikke skrevet ut flere før printeren min tygde istykker blekket .......... Jeg elsker titteboksen min, fallt for den da jeg så den i bloggen til kayso www.kayso.net   Takk for tipset!!

Jeg KLØR etter å få pyntet litt i huset snart. Tomme vegger over alt hvor jeg ser. Vi skal til fotografen med lillemann i slutten av måneden, men kan ikke fylle alle rom med bilder av han heller, selv om det frister!

Alle høyest på ønskelista står noe slikt. Dette er Omega skjenk fra Møbelringen, samme serie som spisestuebordet vårt.
 

Nytt soverom/ny vegg

Jeg klarer ikke å vente med å blogge til vi har fått ordnet lys på det nye soverommet, så here goes

Senga! Så herlig å slippe å ligge og stange i en kne-veggDen nye veggen. Litt mørkt siden jeg ikke har stilt lys-skinna i taket enda. Og bildene på skjenken skal på en vegg.. vi har fremdeles ikke satt inn en eneste spiker i en eneste vegg, så her tar vi tiden til bruk for å bestemme oss!Og den nye sofakroken! Synes loftstua ble en mye triveligere plass å være nå, og gleder meg til å sitte her med pc'en min mens jeg prøver å få to små til å sove på hvert sitt rom i sommer. Jenta i magen skal såklart sove på vårt soverom det første halvåret, men etter det skal hun flytte inn på rommett til høyre for vårt. Storebror sover i rommet til venstre. Kort vei til begge barna om natta!
hits