januar 2011

Endelig ferdig med tv-oppsett

Endelig! Vi har ikke akkurat jobbet hardt og målrettet for å få det gjort, men nå er det iallefall klart. Vi måtte slipe litt på sidene til fronthøytaleren for å få plass til den i tv-benken fordi den var ørlite grann for bred.

Synes det ble veldig ryddig og fint. Hadde jeg ikke hatt en aktiv en på 10,5 mnd hadde jeg kunnet hatt noe fin pynt oppå tv-benken også, men det får bli om noen år :P

 

Vet godt at jeg ikke har blogget det ferdige resultatet fra nytt soverom-prosjektet på loftet, men min bedre halvdel har ikke skaffet taklampe enda heller, så vi er like treige begge to!

I avisen i dag..

.. kunne vi lese at klagen vi fikk før jul er behandlet hos kommunen. Klager fikk ikke medhold, enstemmig vedtatt!

 

Kom ikke som noe stort sjokk akkurat. Vi har aldri vært redde for at vi skulle bli nødt til å flytte huset 20 meter!

Min fine nye vegg

Jeg elsker den! Hele loftstua blir helt annerledes og myye koseligere nå. Før var det bare et langt stort rom med vinduer i begge endene. Jeg elsker å få viljen min, spesielt når Tommy også blir fornøyd med resultatet.

På den nye veggen vil jeg ha en malm-kommode, og over den vil jeg ha enten speil eller bilder av ungene (inkl. hundene såklart)

I dag er snekkeren ute og henter dør og listverk slik at vi får flyttet inn snart.

 

Nytt soverom, dag 2

Jada, jeg fikk rett! Og jeg får viljen min. Nå bygges det nytt soverom til mor og far. På den måten har vi ett rom til hvert av barna våre, og et rom som kan fungere som gjesterom eller "roterom" siden vi ikke har bod før vi har fått bygget garasje

Slik ser det ut etter 2 korte dagers innsats (holder bare på i dagslys)Godt vi slipper å pusse, sparkle , pusse, sparkle, pusse, tapetsere og male!!

Vi skal bygge om!

Da vi skulle fullføre huset innvendig insisterte jeg på 2 ting

1. loftstua var for stor

2. vi trenger fler soverom

Jeg fikk ikke medhold den gang, men nå får jeg vilja mi! Om 4 måneder blir vi nok en gang foreldre, og da vil alle 3 soverommene som er i huset være oppbrukt. Jeg synes det er praktisk å ha et gjesterom som man også kan lagre litt ting og tang i (blant annet julepynt!). Spesielt nå som vi ikke har garasje.

Så, innen kort tid starter gutta opp arbeidet med å bygge om deler av loftstua til soverom, og jeg gleder meg masse! Da får vi soverom med veranda og utsikt.

 

hits