Takvindu på barnerom

Jeg har ønsket meg takvindu på barnerommene siden huset var under bygging. I september/oktober fikk vi satt inn ett vindu på hvert barnerom (140x114 cm). I den forbindelse måtte også innertaket byttes ut og takplatene ble erstattet med gips.

Sondre sitt rom måtte males med det samme. Tapeten var blitt skadet fra wallstickers som var fjernet og hadde tatt med seg maling. Jeg sparklet og malte rommet i en nydelig farge - pilasterblå. Valgt ut for å passe til de blå stjernene på tapeten på kneveggen. Kjempefornøyd!

3 kommentarer

Torkel

18.11.2013 kl.08:47

Hei!

Fantastisk hus og dere har gjort det helt nydelig innvendig, spesielt stue og kjøkkenløsning

Vi kommer til å bygge dette huset også. Har dere gjort noe om på orginale plantegninger fra IEC?

Evt gjesterom nede, eller kun 3 soverom oppe? Vært helt supert om du kunne sendt plantegningene fra IEC hus på mail .. Mvh. torkel

Linn Christin (bolga.blogg.no)

18.11.2013 kl.08:49

Torkel: vi fjernet dør mellom yttergang og kjøkken , og så har vi bygget et ekstra soverom i 2.etasje men det er ikke på plantegningene siden vi gjorde det etter innflytting da vi innså at det var kjekt med et ekstra rom :)

Renate

09.03.2014 kl.20:51

Hei,

dette er et kjempefint hus. Vi planlegger også å bygge og tenker på dette huset. Sitter her med prislisten foran meg på innvendig malingsklart. Kan jeg spørre om hva total byggekostnad for dere ble, utenom tomten? La dere inn noen egeninnsats?

Linn Christin (bolga.blogg.no)

14.03.2014 kl.12:44

Renate: Siden vi la inn full egeinnsats og kun fikk levert huset ferdig utvendig vil ikke total byggekostnad ha så mye å si. For innvendig arbeid leide vi kun inn flislegger og det eneste snekkerarbeidet vi satte bort var listverk. Våre kostnader var derfor veldig lave i forhold til om man bestiller ferdig innvendig malingsklart. Ca 2.100.000

Skriv en ny kommentar

hits