Bilder av verandaen med ferdig gelender

Da jeg la ut de forrige bildene av verandaen var ikke faren min ferdig med gelenderet. Det er en stund siden han ble ferdig med topp-planken nå, men jeg har ikke orket å ta bilder siden været har vært skikkelig dårlig de siste dagene. I dag har vi oppholds, så da har jeg tatt noen bilder

Vi er verdens heldigste som har en så flink snekker i familien! Han stiller opp uansett hva det måtte være , og vi er evig takknemlige! Å betale tilbake for alt han har gjort er umulig, men i helgen kjørte vi noen hengerlass med ved fra vedskjulet vårt og fikk stablet i garasjen hans. Kjekt for oss også, for det var ikke plass til veden i det skjulet vårt og vi fikk muligheten til å rydde opp litt utenfor. 

Og så må jeg bare vise frem sandkassen pappaen min har snekret til ettåringen av "restplank" fra verandaen! Må være den fineste sandkassen jeg har sett noengang, og vi gleder oss til å fylle den med sand så han kan leke i den

2 kommentarer

Charlotte

12.08.2012 kl.23:27

Hei. Flott rekkverk du har:) jeg kunne tenke meg likt, men min mann skjønner ikke fremgangsmåten...... Kunne du beskrevet for meg hvordan man går frem? Da klarer jeg det kanskje selv til og med ;) takk!!

Linn Christin (bolga.blogg.no)

26.08.2012 kl.11:40

Charlotte: Stolper er satt opp med likt mellomrom. Så lagde de en "ramme", og inni den rammen satte de opp likt antall småfjøler. Småfjølene er samme dimensjon som selve rammen,og det hele er egentlig veldig enkelt. Rammen lages for seg , og så festes den mellom stolpene når den er ferdig. Rekkverket kommer på til slutt :)

Tobias

29.06.2014 kl.22:16

Hei!

Flott gelender! Er det 4"4 som stolper? Og hva er dimensjonen på ramma og småfjølene i mellom? Og er topplanken noe bua oppå, eller bare ser det slik ut? Evt dimensjon?

Takk for evt svar=)

Skriv en ny kommentar

hits