Tommy har fikset gårdsplassen!

Jeg liker! Nå ble verandaen en ekte markterasse , trappa fikk bare ett trappetrinn og alt ser mye ryddigere ut. For ikke å snakke om at vi drar inn mindre skitt når det er singel i innkjørselen istedet for skitten grus. Arbeidet ble ikke avsluttet før det var leggetid for minstemann i huset, så jeg må ta noen nye bilder i morgen heller. Snekkerpappa kom langt med gelenderet også, men det fikk jeg ikke tatt bilder av. Nå er det bare kortsiden igjen!


Sær som jeg er gleder jeg meg ihjel til vi skal til med maling av det vi ikke kunne male i fjor! Impregnert materiale skal ikke males med en gang, og det er anbefalt å vente. Nå er ventetiden snart over, og jeg ser frem til å få malt blant annet terassen i 2.etasje og pålene som følger med både der og på andre siden av huset. Og ikke minst skal det bli herlig å få malt rundt vinduer og dører som jeg ikke rakk å gjøre meg ferdig med i fjor sommer, siden jeg hadde en liten baby å ta meg av. 

2 kommentarer

Ane Marie

09.apr.2011 kl.07:46

Dere får det kjempe fint!!! Men bare så du vet det, man trenger ikke vente et år lenger før man behandler imregnert tre.. http://ifi.no/main.jsp?content=/doc/Nyheter/2006/2006_05/impregnerttreverk1306.htm Jeg stussa på dette i fjor da vi fikk beskjed en plass at vi kunne male etter 3 uker og en annen plass måtte vi vente til neste år..

Linn Christin

09.apr.2011 kl.08:52

Ane Marie: Det viste jeg ikke, takk for tips!

Skriv en ny kommentar

hits