Så godt som ferdig med verandadekke!

I godt gammeldags møkkavær har gutta gjort ferdig verandadekke! Det har regnet "alle veier" og blåst opp til storm, så det har neppe vært bare hyggelig å jobbe ute!

Det gjenstår litt pludder langs kantene, og rekkverk såklart. Ettåringen som har begynt å gå slippes ikke løs på verandaen før det er på plass!

Foran huset blir det slik. Rekkverket skal være likt det på verandaen i 2.etasje. Jeg har planer om å male rekkverket hvitt.

God plass å boltre seg på for både voksne, barn og hunder!

Utsiktsbilde. Skikkelig godvær i dag 23.mars

Slenger med et bilde av ettåringen som begynte å gå på bursdagen sin15.marsOg et bilde av neste prosjekt! "Trapp" utenfor inngangsdøra! Om bare 6 uker venter vi ei lillesøster og da vil det være kjekt med trapp slik at jeg får søskenvogna enkelt ut og inn av huset
 

5 kommentarer

Line - Mamma og gifteklar brud.

23.mar.2011 kl.10:56

Så herlig med så god plass!! ;) Vi skal straks begynne på verandaen vår.

LivetsUnderverker

23.mar.2011 kl.14:10

Fytti så fint dere får det!!! Jeg som trodde vi hadde giga veranda :P

Linn Christin

23.mar.2011 kl.19:50

LivetsUnderverker: Hehe, det ble veeldig mye større når det var ferdig enn vi trodde :P Men området rundt kan ikke brukes til så mye annet allikevel, så likegreit å utnytte plassen :)

Solveig

26.jul.2011 kl.16:03

Hei hei. Så fint hus dere har:) Vi skal snart begynne å bygge det samme huset, og gleder meg mer og mer når jeg ser bildene deres. Jeg lurer på hvilken farge dere har på huset?

Linn Christin

26.jul.2011 kl.21:25

Solveig: Huset er malt med Optimal Demihvit. Staffasjen (rundt vinduer og dører osv) er malt i Eggehvit :) Lykke til med byggingen!

Skriv en ny kommentar

hits